De Zwaluw discussieert!
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Zaterdagse nevenactiviteiten leiden nederlaag Zwaluw 6 in

Ga naar beneden

Zaterdagse nevenactiviteiten leiden nederlaag Zwaluw 6 in Empty Zaterdagse nevenactiviteiten leiden nederlaag Zwaluw 6 in

Bericht  Redactie di 08 sep 2009, 16:35

Door AvH - De eerste klap is een daalder waard. Zo dachten ook de mannen van Zwaluw 6. Maar de voorbereiding van een aantal spelers was ontluisterend. Nevenactiviteiten op zaterdagavond zorgden ervoor dat Zwaluw 6 niet optimaal aan de start verscheen. Merkwaardig genoeg waren de beste kansen in de eerste helft toch voor onze Zwaluwmannen. Twee mooi uitgespeelde mogelijkheden leverden echter niet het gewenste resultaat. Ravenstein, dat qua voetbalploeg toch wat beter was, counterde slim en dat bracht hen de 1-0. Na rust was de wedstrijd snel beslist door twee goed uitgespeelde aanvallen van Ravenstein, waarbij de defensie van De Zwaluw er toch niet echt heel goed uitzag.
Een actie van Jos Weerts leverde nog een strafschop op, Ravenstein scoorde nog 2x en Twan Havekes bracht de 5-2 eindstand op het scorebord. Een valse start voor onze Zwaluw 6. Eén ding is zeker: volgende week verliezen onze mannen niet………… ze zijn namelijk a.s. zondag vrij.