Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Venhorst wint geflatteerd van De Zwaluw Vote_lcap0%Venhorst wint geflatteerd van De Zwaluw Vote_rcap 0%
[ 1 ]

Totaal aantal stemmen : 1

Venhorst wint geflatteerd van De Zwaluw Empty Venhorst wint geflatteerd van De Zwaluw

Bericht  Beheerder zo 27 sep 2009, 20:42

Door Gérard Kusters - De Zwaluw begon voorzichtig aan de wedstrijd tegen de koploper. Venhorst had in de eerste helft de overhand maar wist dat niet om te zetten in doelpunten. Het was De Zwaluw dat af en toe gevaarlijk uitkwam en voorzichtige speldenprikken uitdeelde. Maar echt gevaarlijk was het niet voor beide doelen. Tot de 28e minuut. De wedstrijd ontplofte. Ton van den Boogaard slalomde door de Oeffeltse verdediging en faalde niet voor de Zwaluwdoelman 0-1. In de 42e minuut deed De Zwaluw iets terug. Stan Cuppen ging op links goed door, gaf voor, Willem van Haren stapte over de bal heen en Tom Verbroekken had vervolgens de hoek voor het uitzoeken 1-1. Nog geen minuut later was het weer raak. Ron Emons haalde van ver uit 1-2. Weer een minuut later was de stand gelijk. Boy van de Velden schoot hard in, maar zijn schot werd goed gepareerd. Stan Cuppen pikte de bal op vanuit de rebound en bleef in het strafschopgebied uitermate koel, 2-2.
De tweede helft begon net als de eerste. Het dubbeltje kon beide kanten opvallen. Tot de 66e minuut. Door balverlies op het middenveld stond Jeroen Emons plotsklaps alleen voor de keeper, 2-3. In de 82e minuut maakte Ron Emons een einde aan de Oeffeltse illusies. Met een afstandschot tekende hij de 2-4 aan. Dirk Bevers zette in de 89e minuut nog een geflatteerde 2-5 op het scorebord.

Volgende week moet De Zwaluw naar Heijen. Tijd voor wat puntjes.