Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap

5 plaatsers

Ga naar beneden

De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap Empty De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap

Bericht  Beheerder za 15 maa 2008, 22:43

Oeffelt 15 maart, door Willem Bardoel - Van tevoren was het duidelijk dat er vandaag gewonnen moest worden. De Zwaluw A1 begon de competitie met twee belangrijke overwinningen maar bleef in de laatste twee (matige) wedstrijden zonder punten. Vandaag stond de wedstrijd tegen Siol A1 op het programma. Gelukkig vond deze wedstrijd plaats in Oeffelt (iedereen weet: SIOL-uit is altijd puntverlies).

De A1 begon met Michel van Heusden in de spits, die zeer goed speelde, in plaats van Willem van Haren. De eerste helft begon De Zwaluw erg fel. Het jaagde de verdediging van Siol vaak op waardoor ze veel fouten maakte. Dit leverde al in de eerste minuut een doelpunt op van Jonathan. Ook de 2-0 volgde snel. Jonathan draaide vanaf de zijkant de bal mooi in en belandde direct in de kruising! Vlug daarna liet Siol zich voor het eerst zien. Een mooie aanval werd goed afgemaakt door de Katwijkse spits. De Zwaluw A1 leek niet onder de indruk te zijn want het bleef er fel op zitten. Dit leverde, opnieuw na een (afgedwongen) verdedigingsfout, een goal op voor de thuisploeg. Na een perfecte voorzet van, de inmiddels ingevallen, Willem van Haren hoefde Daan Derks de bal slechts over de doellijn te lopen. Weer slechts een paar minuten later maakte Willem van Haren er 4-1 van. Michel snoepte de bal van een verdediger af en lanceerde de spits, die de bal zeer fraai met buitenkant rechts om de uitgekomen keeper krulde. Nog was het niet gedaan met de goals. Willem Bardoel onderschepte een matige uittrap van de keeper, waarna hij de keeper om speelde en vanuit een lastige hoek de bal binnenschoof. Nog net binnen het half uur werd het 6-1. Nadat er een kans verloren leek te gaan kon Dominique de ‘tweede bal’ opvangen. Hij speelde Daan Derks op de zijkant aan. Na een goede voorzet kon de door gelopen Dominique de bal in de goal rammen. Na de 6-1 brak er een lastigere fase aan. Nadat Cliff eerder al het veld geblesseerd had moeten verlaten, raakte Dave geblesseerd. Siol kon nog net voor het verstrijken van de eerste helft tegenscoren. De A1 stond, zeker niet voor het eerst dit jaar, niet goed bij de corner. Siol kon de 6-2 ongehinderd inkoppen. Bij deze stand werd er gerust.

De defensieve problemen werden opgelost door Koen te laten keepen. Hierdoor kon Willem Menting zijn voetballende kwaliteiten weer laten zien op de rechtsbackpositie. Ondanks de gehavende verdediging kon De Zwaluw in het eerste kwartier voorkomen dat Siol gevaarlijk werd. Zo nu en dan kwam het er zelfs zeer gevaarlijk uit. Daan kon na een teruggelegde voorzet vanaf de rechterkant de bal niet binnenschuiven. Naar mate het eindsignaal dichterbij kwam hoe minder De Zwaluw van de eigen helft afkwam. De 6-3 van Siol gaf de Katwijkers nog even hoop. De Katwijkers waren niet echt bij machten om (grote) kansen te creëren. Op het moment dat Siol er al niet meer in leek te geloven, vijf minuten voor tijd, maakte Willem van Haren met zijn tweede van de middag het 7-tal vol.

Hoewel het voetbal niet goed was pakte De Zwaluw zeer belangrijke punten. Door de zeer spannende competitie, waar iedereen van iedereen verliest, hoeft de A1 het kampioenschap nog niet uit het hoofd te zetten. Na de Eastern Open van volgende week volgt een belangrijke wedstrijd in en tegen SES Langenboom.

Terug naar boven Ga naar beneden

De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap Empty Uitslagen andere wedstrijden

Bericht  Domi za 15 maa 2008, 22:55

HBV wint met 4-0 in en tegen Gassel, wat negatief is voor ons!

Domi

Aantal berichten : 38
Leeftijd : 34
Elftal : A1
Beste voetbalclub : AJAX

De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap Empty Re: De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap

Beste voetbalclub : psv!!

De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap Empty Man Of The Match (vs SIOL)

Bericht  Beheerder za 15 maa 2008, 23:06

A) Michel 'Opheusde'
B) (zi)Daan Derks
C) Jonathan 'B.A.' Verhaegh

Laatst aangepast door Beheerder op zo 16 maa 2008, 00:13; in totaal 1 keer bewerkt

C) Jonathan 'Be A' Verhaegh
Het is nog steeds Jonathan "B.A." Verhaegh, en geen Be A.

Of zoals hij het zelf zou zeggen:
De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap 32102-2
Very Happy Very Happy

Luuk

Aantal berichten : 6
Elftal : A1

De Zwaluw A1 wint doelpuntrijk duel en doet nog mee op kampioenschap Empty Man of the match

Bericht  afcajh zo 16 maa 2008, 17:20