De Zwaluw discussieert!
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Enerverende wedstrijd levert De Zwaluw B1 punt op tegen

Ga naar beneden

Enerverende wedstrijd levert De Zwaluw B1 punt op tegen Empty Enerverende wedstrijd levert De Zwaluw B1 punt op tegen

Bericht  Beheerder di 29 sep 2009, 12:59

Door Dirk van Tilburg - De wedstrijd begon een beetje rommelig; DSV nam het initiatief en De Zwaluw moest opletten. DSV kreeg een paar goede kansen vlak voor de goal van De Zwaluw, alleen de doelman van De Zwaluw was zeer attent. In de 20e minuut corner voor De Zwaluw met Remco Artz achter de bal. De bal kwam laag voor en iedereen miste de bal behalve Jeroen Martens die schoot de bal beheerst binnen, 1-0. Tot de rust waren er kleine kansjes voor beide ploegen maar geen goals meer. Na rust was er niet zoveel aan de hand tot de 51e minuut: corner voor DSV, bal werd hoog ingebracht werd vervolgens niet goed weggewerkt en iemand van DSV schiet de 1-1 binnen. 4 minuten later werd er een vrije trap gegeven net buiten de 16 op een mooie plek voor een linkspoot. Remco Artz achter de bal, schiet de bal mooi richting de verre hoek de keeper zag er niet lekker uit en de 2-1 viel binnen. Weer vier minuten later corner voor DSV, de bal werd ingebracht, een verdediger liep niet goed mee en een speler van DSV kon de bal mooi over de doelman heen schieten, 2-2. Beiden ploegen kregen allebei kleinen, maar ook grote, kansen maar ze wilden er maar niet in. Tot de 73e minuut, de rechter aanvaller van DSV kwam vrij gemakkelijk langs linksback Joep Kusters en gaf de bal voor en een speler van DSV kon tussen 2 verdedigers inkoppen 2-3. De Zwaluw ging toen opzoek na de gelijkmaker. Dus een verdediger mee naar voren. Er was weinig tijd meer, maar twee minuten voor het einde kwam Bas van Luijk met een schot, die met moeite door de keeper omhoog werd geslagen… de keeper was de bal kwijt (die hing ergens in de lucht) en de bal kwam met een draai neer en rolde de goal in, toch nog 3-3. De twee minuten die volgden waren rustig. De Zwaluw was blij met één punt en DSV minder blij met één punt.