De Zwaluw discussieert!
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Zwaluw passeert Gassel op ranglijst na verdiende 4-0 overwinning

Ga naar beneden

De Zwaluw passeert Gassel op ranglijst na verdiende 4-0 overwinning Empty De Zwaluw passeert Gassel op ranglijst na verdiende 4-0 overwinning

Bericht  Beheerder zo 11 okt 2009, 23:25

Door Gérard Kusters - De belangrijke wedstrijd voor twee laag geklasseerde ploegen leverde voor De Zwaluw de eerste winstpartij van het seizoen op. Al in de 4e minuut was het raak. Pascal Degen die voor de nodige diepgang zorgde ging op het Gasselse doel af maar werd binnen de lijnen gevloerd. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Stan Cuppen trefzeker als altijd maakte de 1-0. In de 34e minuut was het weer Pascal Degen die voor gevaar zorgde. Hij bracht de keeper van Gassel zodanig in het nauw dat deze in paniek de bal wilde wegtrappen. Tegen Pascal Degen aan. De bal hobbelde vervolgens over de doellijn, 2-0. Na de rust probeerde Gassel nog iets terug te doen, maar het bleef bij enkele onschuldige pogingen. In de 73e minuut mocht De Zwaluw vanaf links een vrije trap nemen. Stan Cuppen gaf een scherp indraaiden voorzet. Boy v.d. Velde bekroonde zijn puike wedstrijd met een doelpunt door de bal licht van richting te veranderen waardoor de keeper kansloos was. De wedstrijd eindigde rommelig. Een doelpunt van De Zwaluw werd wegens hinderen van de keeper afgekeurd, maar Gasselnaar Pierre Arts wond zich in woord en gebaar zo op dat de scheidsrechter hem zijn tweede gele kaart van de middag gaf. In de 90e minuut was het weer Pascal Degen die een hoofdrol opeiste. Hij stak het halve veld over en werd in het strafschopgebied weer onderuit gehaald. De goed leidende scheidsrechter legde wederom de bal op de stip. Voordat Willem van Haren de 4-0 kon aantekenen had de Gasselse grensrechter de vlag al overhandigd aan de scheidsrechter en vertrok. Dat maakte allemaal niet meer uit, de drie punten waren binnen.

Volgende week moet De Zwaluw naar SIOL.

Opstelling De Zwaluw: Koen Verstelle; Jarno Kosman, Jeroen de Wit en Frank van Elst; Merijn Elbers, Rick Giesbers (75. Pim Coenen), Boy van de Velde en Dennis Titselaar (77. Pim van Lanen); Stan Cuppen, Pascal Degen en Michel Jansen (87' Willem van Haren).