Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Zwaluw A1 krijgt na 90 minuten goed voetbal zijn verdiende overwinning

Ga naar beneden

Volgende week, ondanks Kermis, gewoon winst voor De Zwaluw A1 (Constantia thuis)!

De Zwaluw A1 krijgt na 90 minuten goed voetbal zijn verdiende overwinning Vote_lcap0%De Zwaluw A1 krijgt na 90 minuten goed voetbal zijn verdiende overwinning Vote_rcap 0%
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Totaal aantal stemmen : 0

De Zwaluw A1 krijgt na 90 minuten goed voetbal zijn verdiende overwinning Empty De Zwaluw A1 krijgt na 90 minuten goed voetbal zijn verdiende overwinning

Bericht  Beheerder zo 27 sep 2009, 19:53

Door Twan Menting - De Zwaluw begon de wedstrijd sterk, ze begonnen de wedstrijd zonder balbezit maar daar kwam al snel verandering in. Na 10 minuten kwam na goed samenspel de bal bij Boyd in de voeten en die wist de bal vanaf de 16 over de keeper heen te schieten en de Zwaluw op een 0-1 voorsprong te zetten. Verder kreeg de Zwaluw redelijk wat kansen van o.a. Koen, Boyd en Jonathan maar deze werden niet benut. En hiermee eindigde de 1e helft met een 0-1 stand in het voordeel van de Zwaluw A1.
De 2e helft begon de Zwaluw met balbezit en wist dit ook het grootste deel van de 2ehelft te behouden. En weer na 10 minuten voetballen, dus na 55 minuten, was daar de vrije trap van Boyd, deze kwam op de binnenkant van de paal en daarna op de binnenkant van de paal andere paal, uiteindelijk wist Wout de bal er daarna in te glijden en de Zwaluw op een 0-2 voorsprong te zetten. 5 minuten hierna wisten Boyd en Gijs na goed samenspel en het intikkertje van Boyd de Zwaluw op een 0-3 voorsprong te zetten. Maar tijdens deze actie was er een opstootje ontstaan tussen Jonathan en een tegenstander waarna ze beide het veld voor 5 minuten konden verlaten. De Zwaluw voetbalde hierna gewoon verder maar na een fraaie actie van Wout, die bij de actie op de grond belande en hier bij na getrapt werd door een tegenstander, ontstond het 2e opstootje in 5 minuten. Hierbij werden Willy en een andere tegenstander ook voor 5 minuten van het veld verwijderd. In de tussentijd was bij GVV een gespannen sfeer ontstaan, maar de Zwaluw trok zich hier niks van aan. Er waren weer enkele kansen maar deze werden niet benut, waaronder een vrij schot van Jort op de 16 meter wat meters over vloog. Later in de 82e minuut kwam de voorzet van Jort, maar hierbij werd een overtreding van GVV gemaakt en kwam dus de penalty voor de Zwaluw. Deze werd door Stijn genomen en de keeper nam de rechter hoek maar Stijn schoot de bal mooi in de linker en zo kwam de Zwaluw op een 0-4 voorsprong. Niet veel later in de 85e minuut kreeg GVV na een fraaie actie 1 op 1, waarbij Twan contact maakte met de tegenstander, een penalty. Twan koos de verkeerde hoek en zo werd de stand 1-4. Maar 1 minuut voor tijd kwam Jonathan op via de linkerkant en wist de bal vanaf de zijlijn (ca. 30 meter) mooi over de keeper heen te schieten en de Zwaluw zo op de verdiende 1-5 winst te zetten.
En zo heeft de Zwaluw A1 zijn eerste 3 punten van het seizoen te pakken weten te krijgen.

Opstelling De Zwaluw A1: Twan Menting; Robert Cornelissen, Wout Keijzers, Tom Maasen en Stijn van Tits; Jort Hendriks, Gijs Jansen © en Rick de Bruyn; Jonathan, Boyd en Koen.
Wissels: Willy Wolfs en Remco Luyten