Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Goed voetballend De Zwaluw onterecht naar verlies

Ga naar beneden

Goed voetballend De Zwaluw onterecht naar verlies Empty Goed voetballend De Zwaluw onterecht naar verlies

Bericht  Redactie zo 18 okt 2009, 23:13

Door Gérard Kusters - Geheel tegen de verhouding in heeft De Zwaluw geen enkel punt mee terug kunnen nemen naar Oeffelt. Siol was de onderliggende partij tegen een goed voetballend De Zwaluw. Maar zoals je zo vaak ziet, als je de goals zelf niet maakt doet de tegenstander dat wel. In de 35e minuut was het dan ook zover. Siol kreeg een vrije trap op rechts die door een linkspoot werd ingedraaid. Paul Klomp zette zijn hoofd er tegenaan. Keeper Coen Verstelle was kansloos 1-0. In de 45e minuut sloeg het noodlot opnieuw toe. Een vermeende handsbal werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty voor Siol. Jeroen Dirks maakte geen fout en schoot de bal onhoudbaar binnen, Toch liet De Zwaluw het hoofd niet hangen. In de tweede helft werd steeds de aanval gezocht en met succes. Jeroen de Wit gaf een mooie steekpass en Dennis Titselaar wist de Siol goalie te verschalken, 2-1. En er zat meer in, maar De Zwaluw kwam amper aan voetballen toe. Siol ging tijdrekken. Ze maakten er een potje van door meer op de grond te gaan liggen dan te voetballen. Toch hing de 2-2 in de lucht. Enkele vrije trappen werden met kunst en vliegwerk onschadelijk gemaakt. Ook stonden paal en lat de gelijkmaker in de weg. Het mocht vanmiddag echter niet zo zijn. De Zwaluw kreeg niet wat het verdiende.

Opstelling De Zwaluw: Koen Verstelle; Merijn Elbers, Jeroen de Wit (c), Frank van Elst en Jarno Kosman (86. Tom Verbroekken); Boy van der Velden, Rick Giesbers en Dennis Titselaar; Stan Cuppen, Pascal Degen en Michel Jansen (65. Willem van Haren)

Geef hier, zonder in te loggen, je reacties op deze wedstrijd!