Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

2 plaatsers

Ga naar beneden

De Zwaluw - HRC'27 4-0 (0-0) Empty De Zwaluw - HRC'27 4-0 (0-0)

Bericht  Beheerder zo 07 sep 2008, 19:46

door Gérard Kusters - De Zwaluw is de competitie goed gestart met een enigszins geflatteerde 4-0 zege op het gehavende HRC’27. De gasten uit Afferden moesten aantreden met enkele jeugdspelers. In het veld was dat nauwelijks te merken, want HRC ’27 kreeg vooral in de eerste helft de beste kansen. Toch gingen beide teams met een 0-0 de rust in.

Na de thee in de 49e minuut mocht Stan Cuppen een corner nemen. De keeper van HRC werkte de bal slecht weg. Michel Jansen was er als de kippen bij om van dichtbij De Zwaluw op een voorsprong te zetten 1-0.
De ban was daarmee gebroken. HRC’27 moest zijn defensieve stellingen verlaten en De Zwaluw kreeg voorin meer ruimte. Daar werd goed van geprofiteerd. In de 81e minuut nam Stan Cuppen de zoveelste corner. De Afferdse verdedigers liepen er allemaal onderdoor. Tom Verbroekken niet. Hij tekende met een lage schuiver voor de 2-0. Nog geen twee minuten later was het Stan Cuppen die de bal in de diepte kreeg aangespeeld. Hij omspeelde enkele spelers en met buitenkant rechts bracht hij de stand op 3-0. Daarmee was de koek nog niet op. Stan Cuppen leidde ook de 4e goal in. Hij zag Merijn Elbers vrij staan. Die knalde de bal snoeihard achter de Afferdse goalie, waarmee de eindstand was bereikt, 4-0.