Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Zwaluw - Odiliapeel 0-4

Ga naar beneden

De Zwaluw - Odiliapeel 0-4 Empty De Zwaluw - Odiliapeel 0-4

Bericht  Beheerder zo 28 sep 2008, 21:07

door Gérard Kusters -De Zwaluw is weer terug op aarde. In een zwakke wedstrijd waarin geen persoonlijk duel werd gewonnen, moesten de Zwaluwmannen hun meerdere erkennen in de gasten uit Odiliapeel. Al in de 3e minuut werd een voorzet bezorgd bij Teun Vonk die er ongehinderd 0-1 van kon maken. In het verdere verloop van de eerste helft was het Odiliapeel dat de score verder had kunnen laten oplopen. Kans op kans werd gecreëerd maar het was steeds de uitstekende keeper Jos van Asten die erger voorkwam en ervoor zorgde dat er nog gehoopt kon worden op een beter resultaat.

Die hoop vervloog toen meteen na rust een loeihard schot van Urbain van Roosmalen onder de keeper doorging, 0-2. Doordat De Zwaluw nu gedwongen werd om meer naar voren te voetballen, ontstond er voor Odiliapeel alle ruimte om te counteren. Dat deden ze twee keer succesvol. In de 68e minuut werd een voorzet vanaf rechts door Hans Adam perfect ingekopt 0-3. Nog geen 3 minuten later was het Urbain van Roosmalen die de mooiste van de middag voor zijn rekening nam. Op de linker flank liep hij de Oeffeltse verdediging eruit en met buitenkantje links roste hij de bal in de rechter bovenhoek 0-4.

Volgende week naar de kermis en naar Vianen.