Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Hardwerkend de Zwaluw gaat ten onder tegen efficiënt Milsbeek

Ga naar beneden

Hardwerkend de Zwaluw gaat ten onder tegen efficiënt Milsbeek Empty Hardwerkend de Zwaluw gaat ten onder tegen efficiënt Milsbeek

Bericht  Beheerder ma 23 nov 2009, 20:51

Door Stijn Jansen - Zaterdag 21 november stond de wedstrijd Milsbeek B1 – De Zwaluw B1 op het programma. De Zwaluw was duidelijk de underdog want Milsbeek B1 stond in de bovenste regionen en De Zwaluw in de onderste. De Zwaluw heeft een spelers tekort en deze keer maakten Danny Aangenent, Bas Hendriks (beide C1), Remco Luijten en Robert Cornelisse (beide A1) het 'elftal vol'.

De Zwaluw begon echter zwakjes aan de wedstrijd en dat leidde al snel tot twee kansen voor Milsbeek maar de keeper greep goed in. Daarna gebeurde er niet veel en uit het niets kwam er een gevaarlijk afstandschot van de aanvaller van Milsbeek richting de kruising maar de keeper zat er goed bij. De Zwaluw kreeg meer grip op de wedstrijd en dat leidde ook tot kansjes. Door geklungel in de Milsbeekse verdediging kon De Zwaluw de bal veroveren maar deed er vrij weinig mee. Uit een corner van De Zwaluw schoot Danny Aangenent(huurling C1, die het opvallend goed deed) op de keeper die de bal vrij gemakkelijk kon pakken. De verdediging van De Zwaluw kon makkelijk overeind blijven tegen het zover productief Milsbeek. Maar vlak voor rust kwam dan de 1-0 voor Milsbeek. De aanvaller van Milsbeek stond aardig vrij en maakte daar optimaal gebruik van.

In de tweede helft waren er twee wijzigingen. Remco Luijten werd vervangen door Robert Cornelisse en Job Tijssen werd vervangen door Bas Hendriks. De Zwaluw begon slapjes net als in de 1e helft en dat leidde meteen tot verschillende (grote) kansen. Door een goed uitgespeelde aanval trof Milsbeek de paal waarna de bal in de handjes van de keeper rolde. De volgende grote kans van Milsbeek kwam door geklungel van Dirk van Tilburg die een mannetje wou uitspelen maar de bal verloor, daardoor kon de aanvaller alleen op de keeper af, maar hij schoot de bal op de keeper. De Zwaluw kreeg net als in de 1e helft weer grip op het spel. Het hardwerkende de Zwaluw werd dan eindelijk beloond. De net als gewoonlijke hardwerkende Bas van Luijk veroverde de bal in de Milsbeekse verdediging op een mooie plek, behield het overzicht en vond Jeroen Martens die goed binnentikte,1-1. Er gebeurde vrij lang niks en het hardwerkende De Zwaluw kon leven met een puntje.

Maar uit het niets kwam een lange bal die voor de voeten viel van de aanvaller van Milsbeek, die twijfelde niet en schoot verwoestend de bal achter Stijn Jansen en schoot daarmee zijn 2e van de wedstrijd binnen,2-1. De Zwaluw moest weer alles op alles zetten en het leidde nog tot een grote kans. Een lange bal leidde tot niks maar zoals al eerder gezegd wist de hardwerkende Bas van Luijk er weer iets van te maken maar schoot de bal op de keeper. Er kwam nog een grote kans voor Milsbeek, een corner voor de Zwaluw waarbij iedereen naar voren ging zelfs de keeper, werd onderscherpt en naar voren geschoten. Arno Coenen was de enige die er nog stond maar kon de bal niet verwerken dus ging een aanvaller van Milsbeek alleen op goal, maar schoof hem naast.

Opstelling De Zwaluw B1: Stijn Jansen, Danny Jillissen, Remco Luijten (41. Robert Cornelisse), Dirk van Tilburg, Arno Coenen, Camiel Tijssen, Jeroen Martens©, Danny Aangenent, Jessy Jansen, Bas van Luijk, Job Tijssen (41. Bas Hendriks).